BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, 11 May 2011

For mY LovEly LovE...

12 mei 2011 is the last exam for my love...
n mrupakan last semester...pasni dh keje dh....
erm.....hari ni byk sgt sy gnggu dia stdy...hmm...bkn ape...
sy duk mluahkan isi hati sy la...isi hati ttg ape...nak tau??hehehhee....
pasal laptop sy la...nk tnyer dia tau x camne nk wat laptop sy kmbali sprt biasa..
hmm....namun sy pon tfikir gak....dia pon tgh tension ngn stdy tym last day ni...sy pulak gnggu dia..
xjadi la sy nk btnya ag....sy biarkn dia abis stdy dlu......

dia seorg yg mmahami....faham akan sy....kdg kala sy rasa sy ni  jahat plak....
dia boleh jer nk layan sy even pon sy ni tension ke ape ker....dia sentesa ada tym sy mmerlukan...
bg sy dia ckup baik n seorg yg gentleman...
semoga dia dpt mjawab exam...

tp dlm bbrapa hari ni...dia mmg slalu cari sy....kjap2 kol...n msg...
sy happy...maybe dia tgh mcari mood tuk stdy kot dgn mlihat wjh owg yg dia sygi....hihihi
erm..sy nk kol dia b4 sy tdo...tp ksian plak kat dia...sok kene bgun awal....
hmm...xpela.....sok pagi msti dia kjut sy g smyg subuh......tu pn lau sy x sedar...
lau sy sedar sy akan kol dia smyg subuh.....pendek kata...bgilir2 la....

k la sumer....skng dh kol 2.43 am....nk tdo dlu ye....sweet dream....:)


0 PaRi2 b'suAra: